Academia de Tineret
Ultimul update: 19.02.2010

Juniori de Naţională

Scris de Adobe

Monitorizarea juniorilor de la academiile de tineret a început din 2007 şi constă în descoperirea juniorilor de la academiile de tineret eligibili la vârsta şi potenţial pentru a putea intra la vârsta de 17 ani în vederile monitorilor pentru U20. Toţi juniorii monitorizaţi sunt introduşi într-o “bază de date” unde sunt sortaţi după generaţie, post şi specialitate, iar în prezent sunt monitorizaţi peste 3000 de juniori. Descoperirea lor se realizează prin 2 (două) moduri:

 

1. Urmărirea cu atenţie a forumului în special a threadurilor [U17] Speranţe Academie pentru U20 şi [INFO] Academia de tineret

 

2. Trimiterea unui mesaj echipelor ce au Academie de tineret. Fac obiectul monitorizării juniorii care au vârsta până în 17 ani şi în comentariul căutătorului de talente este indicat un skillcap minim bun sau care au prezent în declaraţie un overall minim inadecvat.

 

Exemplu:
Cred că am găsit un tinerel talentat. Îl cheamă X şi are 15 ani. Acest puşti are deocamdată Apărare slab. Dacă se va dezvolta bine, aş spune că acest puşti poate avea bun Construcţie înainte de a se alătura echipei de seniori. Acest jucător are specialitatea puternic.

sau:
Da, candidatul din săptamâna asta are 16 ani şi se numeşte Y. Apreciez că per ansamblu el este un jucător inadecvat. Dacă se va dezvolta bine, aş spune că acest puşti poate avea slab Construcţie înainte de a se alătura echipei de seniori. Acest puşti are deocamdată Pase jalnic.

 

Cu cât este mai tânăr jucătorul şi poate fi antrenat şi la alte skilluri decât cel principal cu atât îi cresc mai mult şansele, cu condiţia să aibă vârsta optimă.

Aici găsiţi un link care vă va ajuta să vedeţi vârsta optimă a unui junior: 

http://ht-ro.org/site/u20age.html


După cum ştiţi, este de preferat ca un jucător să joace toate meciurile dintr-un sezon, pentru a evita blocarea unui loc în lot sau scaderea TS-ului în cazul în care respectivul jucător este scos din lot înainte de finalul sezonului. În concluzie, el va trebui să aibă maxim vârsta indicată în dreptul casuţei “Finală” sau “meci 14″. Asta nu înseamnă că un jucător care prinde doar semifinala sau doar 13 meciuri în calificări nu are şanse, însă evident şansele lui sunt puţin diminuate şi va trebui să compenseze acest mic dezavantaj fie prin skill, fie prin secundare frumoase, fie printr-o specialitate utilă.


Având în vedere faptul că (încă) nu toată lumea se pricepe să înteleagă 100% informaţiile primite de la antrenor despre juniori se oferă şi asistentă tehnică pentru un antrenament principal şi secundar propice jucătorilor în funcţie de potenţialul prezentat în raportul cautătorului de talente.

Daca considerati ca aveti juniori de nationala contactati monitorii din tara respectiva sau puteti sa introduceti jucatorii aici, dupa promovare la echipa mare:

http://ht-ro.org

Website © 2010 bogayman