Academia de Tineret
Ultimul update: 16.12.2009

Sfaturile lui Aggie67

Scris de Yndy_

Aggie67 este userul cu cele mai mari sume rezultate din vânzările de juniori proveniţi din Academie. Deci, să-l ascultăm:

Întotdeauna m-am concentrat pe cel mai talentat jucător. L-am antrenat pâna şi-a maximizat skill-ul principal. Dacă nu îl puteam promova, treceam la antrenarea unui skill secundar. Dar asta s-a întâmplat destul de rar. Prefer să am un jucător cu o singură calitate principală dar foarte tânăr decât un jucător multi-skill mai bătrân.

Am observat că pe piaţa de transfer sunt foarte apreciaţi jucătorii foarte tineri (17 ani şi câteva zile). Aceştia obţin preţuri record. Dacă te concentrezi numai pe un jucător talentat vei neglija alţi jucători care poate ar fi meritat efortul de a-i antrena. Dar niciodată un potenţial mijlocaş bun nu va rivaliza cu un fundaş ce poate ajunge excelent.

Unui începător i-aş recomanda să cheltuiască 400.000 lei pe săptamână de la început cu trei căutatori de talente chiar dacă sunt mulţi bani pentru un începător. Dar aşa ai mai multe şanse să găseşti un jucător extraordinar.

Aş recomanda să se meargă cu antrenarea primordială a celui mai talentat jucător. Câstigi mai mult vânzând o vedetă decât vânzând cinci jucători mediocri.

Nu am senzaţia că am găsit vreo formulă magică referitoare la academia de tineret. Nu cred că ceea ce fac este cu mult diferit faţă de alţi manageri.

Ce este cert este că am o strategie şi mă ţin de ea. Cu siguranţă acesta este un ingredient cheie în succesul meu. Dar vânzările de jucători au legătură cu norocul la găsirea jucătorilor cu potenţial. Acesta este în continuare farmecul jocului. Fie la şcoala de juniori, fie la academie ai nevoie de noroc ca să găseşti super-jucători.

Website © 2010 bogayman