Academia de Tineret

Flag Counter

Studiu Academia de Tineret

Scris de Adobe

În acest studiu, la care se lucrează de mult timp, s-a urmărit elaborarea unui set de reguli de bază pentru o înţelegere mai uşoară a Academiei. Pe de altă parte a fost creată o bază de date pentru căutarea noilor juniori aduşi de scouţi şi s-a evitat, totodată intrarea multor jucători care au anunţ de skillcap bun/excelent la skillurile de bază pentru că aceia sunt uşor de descifrat. Studiul în mare e gata şi rămâne doar să fie îmbunătăţit. Nu toţi jucătorii din studiu au fost deja extraşi de la tineret.

Aceste studii şi concluzii au fost elaborate de oameni pasionaţi, în cea mai mare parte membri ai Federaţiei Academia de tineret.

De ce a fost creată baza de date? Anunţurile scouţilor sunt numeroase dar nu sunt infinite! De aceea s-a remarcat că sunt informaţii repetitive în cazul mai multor jucători de la echipe diferite. Baza de date a fost creată pentru a avea şansa să ne regăsim juniorul propus de scout şi să decidem dacă îl luăm sau nu.


Scris de ramonic

Academia? Care e misterul? Noi să descoperim, noi să alegem jucători, noi să îi antrenăm unde credem noi de cuvinţă cu puţin ajutor din partea aşa-zisului antrenor... dacă ar face ei tot (mă refer la antrenori şi cautători de talente), unde ar fi farmecul jocului? Am sta liniştiţi în fotoliu că treaba merge bine?


Scris de Mircea_

Dacă doriţi să ajutaţi la strâgerea de informaţii (regiunea, ora, calităţile prezentate, vârsta etc) despre juniorii propuşi de scouteri, vă invit să folosiţi acest formular: https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDJ0U3BjLUpqVzhzVGpmN2FHb3Z6WUE6MQ

Website © 2010 bogayman